Catalog Produse

Despre noi

            FALKOR - un nume de prestigiu in domeniul HVAC de peste 25 ani

       Experienta de peste 25 ani pe piata de profil din Romania ne recomanda ca fiind o companie care ofera clientilor sai servicii profesionale si de calitate.
       FALKOR si-a consolidat pozitia pe piata prin promovarea si comercializarea unor produse a caror calitate, fiabilitate si pret sunt apreciate sute de distribuitori de pe intregul teritoriu al Romaniei. Toate aceste reusite au fost posibile datorita unui management modern si a unei echipe dinamice, alcatuita dintr-un colectiv tanar, entuziast si puternic antrenat pentru a  oferi cele mai bune solutii tehnice si financiare. Detinem un portofliu de peste 300 de proiecte reprezentative ce includ: sedii administrative, aeroporturi, spitale, centre comerciale, sali de sport etc.
   FALKOR este unic importator in Romania pentru marcile grupului G.I. INDUSTRIAL HOLDING (Clint, Novair, Montair) si pentru grupul CUENOD/ELCO.
   Suntem o companie de top pe piata HVAC din Romania deoarece:
• Comercializam o gama larga de produse si servicii la preturi competitive si flexibile.
• Oferim solutii tehnice de proiectare si montaj pentru echipamentele pe care le furnizam clientilor nostrii.
• Detinem certificari referitoare la controlul calitatii serviciilor si produselor:
– ISO 9001 – sistem de management al calitatii
– ISO 1401 –  sistem de management de mediu
– OHSAS18001 - sistem de management in vederea identificarii si evaluarii riscurilor asupra sanatatii si securitatii ocupationale
• Personalul nostru este alcatuit din specialisiti cu pregatire superioara si experienta in domeniul HVAC.
• Detinem stocuri mari de utilaje si echipamente.
• Avem toate autorizatiile necesare pentru proiectarea, montarea, instalarea, reparatia, service-ul si autorizarea functionarii conform normelor ISCIR pentru utilajele comercializate.
• Echipamentele pe care le distribuim sunt insotite de certificate CE, care atesta conformitatea produselor cu cerintele standardelor europene.